Atdhe Xharavina i bën kërkesën e çmendur moderatores Ester Bylyku: Dua të vij në shtëpinë tënde
02:43
101,533
Reddit
#rtvora #glamourzone #esterbylyku
Atdhe Xharavina, në intervistën e fundit përballë moderatores Ester Bylyku, ka treguar vështirësitë që hasi në Europë. Ndër punët që ka bërë, ai përmendi ndërtimin, larjen e pjatave dhe pastrimin. Nga këtu nisi edhe një keqkuptim mes Atdheut dhe moderatores Ester Bylyku, e cila nuk e besonte këtë të fundit.
Kjo e ka shtyrë Atdheun madje t`i bëjë një propozim të çuditshëm.
Pjesë nga biseda:
Ester Bylyku: Çfarë ke pastruar në Europë?
Atdhe Xharavina: “Shtëpia.”
Ester Bylyku: Po më gënjen….
Atdhe Xharavina: “Po ke ndonjë gjë për të pastruar në shtëpi, më thërrit se vij unë menjëherë.”
Follow TV Ora dhe RTV Ora News
Subscribe To "Ora News" on ALgone Channel for NEWS HERE: bit.ly/2DDddtL
Subscribe To "Ora News" on ALgone Channel for TV Shows HERE bit.ly/2sPcqj3
For more content from click HERE www.oranews.tv
Like Ora News on Facebook HERE bit.ly/2RkUN4s
Follow Ora News on Instagram Here bit.ly/2HBuiID
Follow Ora News on Twitter bit.ly/2RhOaQp

Komente
Faqja Tjeter
E PABESUESHME!
06:26
70 mijë